Ånedin Hostel


boka hotell i Gamla StanÅnedin Hostel är ett unikt vandrarhem i Stockholm. Det ligger ombord på ett skepp, närmare bestämt ombord på den klassiska passagerarfärjan M/S Birger Jarl. Färjan byggdes 1951 och är K-märkt. Färjan är belägen strax intill det kungliga palatset i Gamla stan.

Bo i en hytt

Ånedin Hostel är inrymt i en färja med sex däck.hotell gamla stan Överdäck har dels en lounge och dels ett soldäck där man också kan njuta av den vackra utsikten över Stockholm och gamla stan. På fjärde däck återfinner man receptionen och där finns också skeppets restaurang där frukosten serveras. Ånedin Hostel har 156 rum och alla rum har förstås ett marint tema. Hytterna varierar i storlek, från enklare små rum till större rum. I de gemensamma rummen finns teve och trådlöst internet.

Annorlunda boende

Att bo på Ånedin Hostel är ett spännande och roligt alternativ till vanliga vandrarhem och hotell. Dessutom är det ett prisvärt boende, inte minst med tanke på läget. Mer centralt i Gamla stan går knappast att komma och det är nära till kommunikationer som tar en runt hela huvudstaden. Närheten till storstadspulsen gör också att man får tillgång till ett stort utbud av shopping, nöjesliv, restauranger och caféer.

Klicka här för att se mer hotell i Gamla Stan.