Rica Hotel Gamla stan


boka hotell i Gamla StanRica Hotel Gamla Stan är ett personligt hotell med medeltida atmosfär mitt i hjärtat av Stockholms mysigaste och äldsta stadsdel. Hotellet är fyrstjärnigt och Svanenmärkt. Det är också helt rökfritt och deras goda frukostbuffé är utvecklad tillsammans med Svenska Kocklandslaget.

Ett av Sveriges absolut bästa hotell

Faktum är att Rica Hotel i Gamla stan har placerat sig på listan över de 25 bästa hotellen i Sverige och det säger förstås lite om hotellets standard. Läget mitt i Gamla stan, precis i hörnet mellan Södermalm och Slussen gör att man har hela stadens utbud framför sina fötter.

Kristallkronor och gustaviansk inredningsstil

Hotellet är inrymt i en charmig byggnad från 1600-talet med kristallkronor och gustaviansk stil på inredningen. boka ett hotell i Gamla stanRica Hotell Gamla stan har 51 stycken personligt inredda rum. Alla rum är rökfria och har trådlöst internet. Storleken på rummen varierar från mindre budgetrum till lyxiga deluxerum. Det finns en ombonad frukostmatsal och en blomsterprunkande takterrass med vidunderlig utsikt, där man sommartid kan njuta av sitt eftermiddagskaffe. Hotellet har ingen egen restaurang eller bar, men å andra sidan ligger hela Gamla stans utbud av restauranger, caféer, barer och pubar precis runt knuten.

Klicka här för att se mer hotell i Gamla Stan.